top of page
lonnekenoordeloos-25.png

Mommy Meetings

Je wilt de beste ouder zijn voor je kind, je wilt er zijn voor je partner, je familie en je vrienden. Maar jij dan? Wie is er voor jou?
Doe al je spreekwoordelijke petten af en kom tot rust tijdens een 
Mommy Meeting.

Aankomende Mommy Meetings

1 OKTOBER - BLARICUM (nabij Huizen)

19 NOVEMBER - AMSTERDAM

28 JANUARI - AMSTERDAM

4 FEBRUARI - ALMERE

Tijdstip: 10:00 - 11:00 (met uitloop tot 11:30)

Wat is een Mommy meeting?

Tijdens een Mommy Meeting kom je met andere moeders bij elkaar. Door middel van lichaamsoefeningen, mindfulness en uitwisseling van ervaringen, creëren we ruimte voor (h)erkenning, meer rust en balans in lichaam en hoofd. Dat bewustzijn neem je mee in je dagelijks leven, zodat je er kunt zijn voor de mensen om je heen, zonder jezelf voorbij te lopen.

Meld je aan via onderstaande aanmeldknop of stuur een mailtje naar charissa@charissapromes.nl.

Comfortabele kleding is aan te raden.


Locaties

 

Blaricum
Dansschool Laresz
Stroomzijde 6
Blaricum

 

Amsterdam

Bluebirds Yoga West

Jan Evertsenstraat 4-8

Amsterdam

 

Almere

(Nader te bepalen)

Prijs: € 15,-
 

Testimonials

“De Mommy Meetings heb ik als heel prettig ervaren. Ik voelde me meteen op mijn gemak; vrij om te delen waar ik mee zit en waar ik tegenaan loop als jonge moeder. De combinatie van een stuk (zelf)reflectie, bewustwording en yoga is heel mooi. Met name de meditatie afsluiting gaf mij heel veel rust in m’n hoofd en lijf. Baalde altijd weer als het uurtje voorbij was gevlogen. Charissa is ook de juiste persoon om deze sessies te geven en te begeleiden. Ze straalt rust uit en geeft het gevoel aan anderen dat ze zichzelf mogen zijn”

Anne P. uit Huizen

De gesprekken waren zeer waardevol. Het samenkomen met andere moeders was heel fijn. Het deed mij goed om herkenning te krijgen van andere moeders. 

Charissa straalt rust en vertrouwen uit waardoor er al snel persoonlijke verhalen werden gedeeld. Het moederschap delen helpt om nieuwe inzichten te krijgen, je verhaal te kunnen doen en om te relativeren. Door verschillende oefeningen werk je aan jezelf en krijg je meer vertrouwen in jezelf als mens, partner en moeder.

Sanne M. uit Blaricum

bottom of page